Beeld © ANP

Sienna Miller leed aan geheugenverlies na vreemdgaan Jude Law

6 december 2020 20:15

Sienna Miller (38) kan zich niets meer herinneren van de zes weken die volgden op het vreemdgaan van haar ex-verloofde Jude Law (47). Dat vertelt ze in een interview met 'The Daily Beast'.

"Ik was er zo door geschrokken, en ik was pas 23"

In 2005 had Jude een affaire met de oppas van het gezin, waarna hij publiekelijk zijn excuses aan Sienna maakte. Het openbare liefdesverdriet en de nasleep gingen haar niet in de koude kleren zitten. "Het was echt moeilijk", legt ze uit. De paparazzi maakten het er niet makkelijker op. "Het was het hoogtepunt van al die paparazzi-waanzin. Ze wisten elke avond waar ik zou zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chadwick Boseman doneerde deel van zijn salaris aan Sienna Miller

De periode was zelfs zo stressvol dat ze een paar weken uit haar geheugen blokkeerde. "Er zijn zes weken van die ervaring die ik mij niet meer kan herinneren", vertelt Sienna. "Ik was er zo door geschrokken, en ik was pas 23."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jude Law verwelkomt zesde kindje

Sienna en Law ontmoetten in 2004 op de set van de film Alfie. Het stel verloofde zich nog hetzelfde jaar. Na het vreemdgaan van Jude gaf het stel hun relatie nog een kans, maar in 2006 gingen ze uit elkaar. In 2009 wakkerde hun romance weer aan, maar het liep voor de tweede keer definitief spaak in 2011.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!