Beeld © ANP

McConaughey: Hollywood neerbuigend over Trump-stemmers

07 december 2020 03:03

Acteur Matthew McConaughey (51) vindt dat er in Hollywood te neerbuigend wordt gedaan over Trump-stemmers. In Russell Brands podcast Under The Skin zegt hij dat het hypocriet is dat zij belachelijk worden gemaakt door mensen uit de entertainmentwereld.

"Ik hou er niet van om dat te horen"

"Toen Trump vier jaar geleden werd gekozen, toen zaten veel mensen in mijn industrie ook een tijdlang in de ontkenningsfase", aldus Matthew. "Nu lijkt het erop dat Biden onze nieuwe man is en zit rechts in diezelfde ontkenning. En dat snap ik, want ze krijgen fake news voorgeschoteld. Heel veel mensen weten niet meer wat ze moeten geloven, dus houden ze hier zo lang mogelijk aan vast."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthew McConaughey overweegt politieke carrière

Op de vraag van Russell of Matthew merkt dat er in Hollywood wordt neergekeken op "de gewone hardwerkende man", antwoordt de Oscarwinnaar bevestigend. "Daar wordt heel achteloos mee omgegaan, zo van: 'oh, die zijn zo dom, ze stemmen voor Brexit, ze stemmen voor Trump'. Ik hou er niet van om dat te horen. Het is neerbuigend, betuttelend en arrogant om zo om te gaan met de andere vijftig procent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthew McConaughey verloor maagdelijkheid door chantage

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!