Beeld © ANP

Sieneke doet een duit in de kerstzak en brengt kerstplaat uit

07 december 2020 12:49

Voor iedere muzikant is het hebben van een kersthit uiteraard een grote droom, omdat het ieder jaar weer flink wat euro's op de rekening brengt. Internationaal gezien is Mariah Carey (50) uiteraard de grote kerstkoningin. Op Hollandse bodem ontwikkelt Sanne Hans (36) zich langzaam tot kerstprinses. Maar ook Sieneke (28) komt nu met haar eigen kerstplaat: 'Kerstmis Zonder Jou'.

"Een prachtig nummer"

Waar kerstnummers normaal gesproken veelal een vrolijke boventoon voeren, is dat met 'Kerstmis Zonder Jou' van Sieneke absoluut niet het geval. Het lied gaat juist over een Kerstmis die je viert zonder je geliefde. 'Het worden twee trieste dagen', klinkt het ook in het liedje. De fans van Sieneke vinden het nummer in ieder geval erg mooi. 'Een prachtig nummer Sieneke', schrijft een fan onder een bericht op het Instagram-account van de Eurovisiesongfestival-zangeres. Een ander: 'Het is zo'n mooi nummer.'

Het nummer is een nieuwe versie van haar zomerhit dit jaar, maar dan gericht op kerst. Om je geheugen nog even op te frissen:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zangeres Sieneke slaat nieuwe weg in

Voor artiesten is het ieder jaar in de decembermaand weer tijd om een nieuwe kersthit te scoren. Wie dat in Nederland al aardig lukt, is Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal. In de video hieronder vertelt ze over haar kerstmuziek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!