Beeld © ANP

Anna Nooshin doet mee aan De Slimste Mens: 'Héél eng'

07 december 2020 15:34

Anna Nooshin (33) is één van de eerste deelnemers van het komende seizoen van 'De Slimste Mens'. Dat is vandaag bekendgemaakt via het Instagram-account van de populaire kennisquiz voor bekende Nederlanders. Andere bekende namen die meedoen zijn Helga van Leur (50) en Rob Kemps (35), van de Snollebollekes. Eerder werd al bekend dat Guus Meeuwis (48) en Emma Wortelboer (24) ook meedoen.

"Je moet maar net geluk hebben dat je dingen weet"

In een video vertelt Anna dat ze het bijzonder spannend vindt om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat. "Ik heb vannacht niet heel goed geslapen eerlijk gezegd", zegt Anna voor de opnames. Maar waarom doet Anna dan mee? "Ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je vertellen dat ik dit nog honderd keer enger vind dan live presenteren of een museum openen."

Toch denkt Anna dat meedoen aan De Slimste Mens niet alleen maar draait om hoe slim je bent. "Het heeft voor mij meer te maken met hoe ad rem je bent en niet zozeer met je IQ. Je moet maar net geluk hebben dat je dingen weet." Naast dat Anna het spannend vindt om mee te doen, vindt ze het bovenal een eer. "En we zien wel hoever we komen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anna Nooshin: 'Ik heb mijn mindere momentjes gehad in de media'

Een tijdje terug was Anna nog negatief in het nieuws toen een interview van haar met De Telegraaf werd uitgezonden, waarin ze geen vragen wilde beantwoorden over al dan niet getroffen coronamaatregelen bij een evenement van haar. Vervolgens reageerde Anna uitgebreid op de hele rel die ontstaan was. Je ziet er alles over in de onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!