Beeld © Getty Images

Blac Chyna boekt overwinning in zaak tegen Kardashians

8 december 2020 04:03

In de al jarenlang lopende rechtszaak tussen Blac Chyna (32) en verschillende leden van de Kardashian/Jenner-familie heeft het model een kleine overwinning geboekt. Volgens de 'New York Post' heeft een rechter haar verzoek ingewilligd om niet uitgezonden beelden van realityshows Rob & Chyna en 'Keeping Up With The Kardashians' in handen te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

'Blac Chyna bedreigde Rob Kardashian met pistool'

Chyna spande de zaak in 2017 aan. In eerste instantie werd daarin haar hele ex-schoonfamilie gedaagd, maar later beperkte ze zich tot Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kylie Jenner. Zij zouden het brein zijn achter het stopzetten van Rob & Chyna, de realityserie waarin Chyna en haar toenmalige vlam Rob Kardashian werden gefilmd in aanloop naar de geboorte van hun eerste kind, dochter Dream.

Volgens Chyna heeft de familie haar zwartgemaakt zodat haar contract met zender E! werd ontbonden. De productiemaatschappij en de familie Kardashian hebben dat altijd weersproken: de breuk tussen Rob en Chyna was volgens hen wat de realityshow de das omdeed. Eerder dit jaar vroegen zij een rechter de zaak te seponeren, maar die weigerde dat.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Blac Chyna houdt voet bij stuk en zet rechtszaak Kardashians door

Wat het model precies wil met de beelden is niet duidelijk, vermoedelijk zal ze deze aanvoeren om te bewijzen dat er ooit wel degelijk plannen waren de realityserie voort te zetten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!