Beeld © Instagram @katjaschuurman @k2im @arieboomsmainstagram

Bij deze BN'ers werd dit jaar een baby geboren

25 december 2020 11:00

De ooievaren hadden het er maar druk mee: afgelopen jaar was er een heuse babyboom gaande in (bekend) Nederland. Het was een hele klus om op de hoogte te blijven van al het mooie babynieuws in 2020, en daarom zetten we alle kleine spruiten nog eens op een rijtje.

Romy en Arie Boomsma

Op 3 juni mochten Arie en Romy baby nummer drie verwelkomen: een meisje met de prachtige naam Juniper Ruby, wat 'jeneverbes' betekent. Bij zo'n bijzondere naam hoort natuurlijk ook een uniek geboortekaartje, dat Romy van plan is te laten vastleggen op haar lichaam. Dat er mensen die de tatoeages kopiëren vindt Romy misselijkmakend. ‘Ik ben geen Pinterest-plaatje en het is zeker geen compliment’, sprak ze zich onlangs uit op social media.

De fitte ouders hadden al twee kinderen samen: een zoon genaamd Mozes Wolf en dochter Bobby Jo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arie Boomsma komt met nieuw boek over gezonde levensstijl

Sita

Zangeres Sita maakte afgelopen maart bekend in verwachting te zijn. Op de foto keek de voormalig K-otic-zangeres lachend uit over een weiland en benadrukte ze de komst van de kleine door twinkelende sterretjes op haar babybuik te plakken. Afgelopen oktober werd het dochtertje van Sita en haar vriend Daniël geboren. Het meisje kreeg de naam Bobbie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers zwangere Sita verwonderen zich over slanke lichaam

Eva van de Wijdeven

Actrice Eva van de Wijdeven beleefde dit jaar haar eerste Moederdag. Haar zoontje kwam op 5 mei ter wereld en heeft de naam Julius gekregen. Het is het eerste kind voor de Onze Jongens-ster en haar vriend Steven. In november 2019 maakte Eva bekend zwanger te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Jim Bakkum heeft Onze Jongens nog nooit gezien

Kim Feenstra

Na een lang ivf-traject zette Kim Feenstra onlangs een zoon op de wereld. Het jochie luistert naar de naam Brooklyn Baby Tailor. Het geslacht van de kleine bleef tot het laatste moment een verrassing. Kim en haar vriend Stanley lieten in augustus weten dat ze niet wilden weten welk geslacht hun toen nog ongeboren kindje had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra neemt het op voor de horeca na Black Friday-gekte

Romee Strijd

Op de valreep van 2020 wist model Romee Strijd dochtertje Mint op onze aarde te zetten. Zwanger worden was niet vanzelfsprekend voor Romee: de Victoria's Secret Angel werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met de hormonale afwijking PCOS waardoor een eisprong vaak uitblijft en een natuurlijke zwangerschap moeilijker wordt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Romee Strijd moet 'lachen' om schoonvader in Perfecte Plaatje

Katja Schuurman

Katja is momenteel nog helemaal met haar hoofd in de wolken, een paar maanden nadat ze beviel van haar tweede dochtertje Coco. Katja's oudste, Sammy, kwam op de bijzondere naam. De 45-jarige presentatrice vertelde eerder openhartig over haar heftige zwangerschap. Katja slikte verschillende medicijnen voor haar angsten, waar ze tijdens haar zwangerschap mee stopte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman neemt drastische maatregelen na gebroken nachten

Tijdens haar twaalf weken-echo was Katja niet in Nederland, maar op reis voor Beter Laat Dan Nooit. Daarom vroeg ze één van haar mannelijke collega's haar te vergezellen. Dat werd uiteindelijk een bijzonder moment. Hieronder kijk je het terug.

Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

01:03

Mascha Feoktistova

Op 6 juli werden Mascha en manlief Gregor ouders door de komst van dochter Mila. Hoewel ze dolgelukkig zijn met de geboorte van hun meisje, ging er een 25 uur durende traumatische bevalling aan vooraf. Het hummeltje bleek vast te zitten achter Mascha's schaambeen. Haar hoofdje kwam wel eruit tijdens de bevalling, maar haar schouder niet. Omdat haar arm niet goed lag, hebben ze die bewust moeten breken. "We hebben samen een trauma ervaren", zei de YouTube-ster onlangs in een video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha openhartig over seksleven: 'Ik sta overal voor open'

Tiësto

Dj Tiësto werd in 2020 voor het eerst vader. Hij en zijn vrouw Annika mochten een dochtertje verwelkomen. 'Ze laat mij dingen voelen waarvan ik niet wist dat ik die kon voelen', deelde Thijs, zoals de 51-jarige dj echt heet, na de geboorte op Instagram. 

Tiësto en zijn grote liefde zijn vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt. De twee leerden elkaar in 2015 kennen in een restaurant in New York en de vonk sloeg gelijk over. Drie jaar later besloot hij op zijn knieën te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiësto vindt het belangrijk om dochter Nederlands te leren

Jet van Nieuwkerk

De tv-kok maakte dit jaar een opa van Matthijs van Nieuwkerk. Het is het eerste kindje voor Jet en haar partner Ward. Afgelopen mei onthulden de twee in blijde verwachting te zijn en sindsdien hield ze haar volgers via social media op de hoogte van haar zwangerschap. De twee hebben het jochie Frenkie genoemd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk komt met Matthijs Gaat Door

Anouk Hoogendijk

Sinds een paar weken vormt Anouk samen met haar partner en zoon Sonny een gezin van drie, maar vanaf de geboorte is het niet makkelijk gegaan voor de kersverse ouders. De bevalling was zo zwaar dat de oud-voetbalster nog bijna twee weken in het ziekenhuis moest blijven. Inmiddels is Anouk helemaal bijgekomen van de bevalling en geniet ze optimaal van haar zoontje. Zo vierde ze onlangs nog zijn komst met een avond vol sushi.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Anouk Hoogendijk: 'De laatste halve centimeter duurde tien uur'

Kelly Weekers

De kleine Georgie Anne Marie maakte een grote zus van Scottie, de oudste van Kelly Weekers en John Ewbank. Het bevallingsverhaal is er een waar veel vrouwen van dromen: het ging allemaal ontzettend snel en makkelijk. Kelly dacht om vijf over twaalf dat ze iets hoorde en vroeg zich af of haar vliezen gebroken waren. Nog geen veertig minuten later lag de kleine Georgie op haar borst.

John heeft ook dochter Day, uit zijn huwelijk met Vivian Reijs. We spraken Kelly over de geboorte van Georgie. In de video hieronder vertelt ze over het bijzondere moment.

Dolblije Kelly Weekers vertelt over geboorte van dochtertje

00:35

Fockeline Ouwerkerk

De actrice maakte afgelopen april via Instagram bekend dat haar dochtertje was geboren. De kleine meid heet Vicky Inge Marcella en kwam op donderdag 23 april ter wereld. Hoewel ze nu dolgelukkig is, maakte de zwangerschap haar werk er niet makkelijker op. Tijden de laatste opnameweken van Dit zijn wij had ze regelmatig last van misselijkheid, liet ze weten aan BuzzE. "Het was heel vreemd hoe je dat kan 'uitzetten' als je voor de camera staat. Je speelt dan bijvoorbeeld een bejaarde Anna, die kan niet zwanger of misselijk zijn; mentaal werkt dat best goed. Je draait de knop in een keer om", aldus de actrice.

Fockeline heeft al zoon Joe, die in september 2018 werd geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veel lof voor Fockeline Ouwerkerk voor delen borstvoedingsfoto

Channah Koerten

Thuisbevallen is voor sommigen een droom, voor anderen een moetje. Bij Channah ging het allemaal opeens zo snel dat ze haar dochter in de woonkamer wierp. De realityster liet alles vastleggen voor YouTube en op die beelden was duidelijk te zien hoe ontdaan haar vriend Quentin was. 

Channahs heftige bevallingsvlog zorgde voor wat ophef. Nikkie Plessen en Miljuschka vonden het ook heftig om aan te zien en reageerden in de video hieronder. 

Nikkie en Miljuschka in shock na 'bevallingsvlog' van realityster

04:10

Channah en Quentin hadden al een zoontje, Tiger. Op haar allereerste Moederdag maakte Channah bekend weer in verwachting te zijn. Haar eerste zwangerschap zal Channah niet zo snel vergeten. Ze kwam er namelijk tijdens haar deelname aan Temptation Island achter dat ze in blijde verwachting was. Dit zorgde echter wel voor een rel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny reageert op kritiek na uitspraken Temptation Island

Florine

Echte Gooische Moeders-ster Florine is sinds kort officieel lid van de club. Terwijl haar Gooische vriendinnen Pauline, Leslie, Bo en Kimberly al jaren tot de nek in de poepluiers zitten, beviel Florine als laatste op 8 november van zoontje Beer. Het was helemaal niet vanzelfsprekend voor het in 2018 getrouwde stel om zwanger te worden, dus het geluk is nu extra groot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeders vliegen per privéjet naar Maastricht

Samantha de Jong

De voormalig Oh Oh Cherso-ster is dit jaar moeder geworden van zoontje Djemino. Het ventje is via een keizersnede ter wereld gekomen. De realityster kreeg uit een eerder huwelijk met Michael van der Plas dochter Angelina en zoon Milano.

Rens Kroes

Doutzen werd dit jaar tante door de geboorte van Maya Jade. Rens heeft amper klachten gehad tijdens haar zwangerschap, zo liet ze weten op haar Instagram. 'Ik ben helemaal niet misselijk geweest tijdens de zwangerschap en voelde me helemaal niet moe.' Wel besloot ze het richting de bevalling een stuk rustiger aan te doen op social media. Vorig jaar was Rens ook in verwachting, maar verloor ze na negen weken zwangerschap een tweeling. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes knijpt in haar handen met 'pittige baby'

Carolien Spoor

Actrice Carolien Spoor werd in 2020 voor de tweede keer moeder door de komst van zoontje Elias. Carolien trouwde in 2016 in Italië met Jon Karthaus en kort daarna maakten ze bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Zoontje Otis werd in juni 2017 geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor bakt er niks van

Tess Milne

De presentatrice kan alleen nog maar 'janken van geluk' na de geboorte van haar zoontje, zo liet ze eerder dit jaar weten. Tess mocht op 1 mei de kleine Skye verwelkomen. Sowieso een spannende tijd, maar de coronacrisis zorgde voor extra zenuwen. "Ik vond het best spannend om in deze tijd in het ziekenhuis een keizersnede te doen, maar de mensen van het ziekenhuis waren superlief en zorgzaam", vertelde ze aan RTL Boulevard.

Haar oudste zoontje Cairo mocht echter niet langskomen. "Alles voor de veiligheid. Thuis konden we alle gezelligheid gelukkig inhalen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tess Milne vraagt volgers om hulp bij heftig probleem

Lauren Verster

Begin dit jaar werd Lauren voor de tweede keer moeder. De presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen verwelkomden toen dochter Meggy. Lauren en Jasper hadden al een dochter. Leentje werd begin 2018 geboren.

Danny Vera

Op eerste kerstdag werden Danny en zijn vrouw Escha voor het eerst ouders van dochtertje Lavie Vey Vera. Vader worden was een langgekoesterde wens van de zanger. In de video hieronder vertelt hij er alles over.

Danny Vera over lang gekoesterde kinderwens: 'Heel veel oefenen'

02:05
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Top 2000-ster Danny Vera: 'Heb een hekel aan lijstjes'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!