Beeld © ANP

Claudia de Breij maakt 'verwerkingsvideo' voor Danny Vera-haters

08 december 2020 11:02

Voor de mensen die boos zijn dat Danny Vera op plek 1 in de Top 2000 staat, heeft Claudia de Breij een duidelijke boodschap. Op Twitter plaatste ze een video van een zelfgemaakte mash-up van Roller Coaster en Bohemian Rhapsody.

"Voor mensen die boos zijn dat Danny Vera hún Bohemian Rhapsody van de troon heeft gestoten, heb ik een therapeutische verwerkingsvideo gemaakt"

Claudia zingt de tekst van Bohemian Rhapsody, het nummer dat in bijna alle edities op de eerste plek stond, op de melodie van Danny Vera's Roller Coaster. 'Voor mensen die boos zijn dat Danny Vera hún Bohemian Rhapsody van de troon heeft gestoten, heb ik een therapeutische verwerkingsvideo gemaakt', schrijft ze daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Danny Vera kan 'niet geloven' dat hij op 1 staat in Top 2000

Maandag werd bekend dat Danny Vera met zijn nummer 'Roller Coaster' bovenaan de Top 2000 van NPO Radio 2 staat. De zanger stoot Queen van de troon die de lijst vorig jaar voor de zeventiende keer aanvoerde. 'Bohemian Rhapsody' staat dit jaar op de tweede plaats. De derde plek in de 22e editie is voor Eagles met 'Hotel California'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!