Gianni en Melissa Beeld © RTL

Melissa en Gianni van Temptation delen unieke naam zoontje

08 december 2020 17:17

Gianni en Melissa van 'Temptation Island' deelden afgelopen week het heugelijke nieuws ouders te zijn geworden van Baby D. De volledige naam van het jochie hielden de kersverse ouders nog even voor zich, maar nu mag iedereen het weten. Wie gokte op 'Dirk' of 'Dennis', heeft duidelijk te eenvoudig gedacht,

Donder van der Bruggen. Zo heet het pasgeboren jochie. En zoals dat gaat tegenwoordig heeft het kleine hummeltje nu al zijn eigen Instagram-account. Na Gianni's en Melissa's deelname aan Temptation Island liet de volgende relatietest niet lang op zich wachten. Afgelopen mei kondigde het stel aan in verwachting te zijn en vorige week kwam hun zoontje dan eindelijk ter wereld. Het ventje werd geboren op een donderdag, wat wellicht de inspiratie was voor zijn bijzondere naam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny reageert op kritiek na uitspraken Temptation Island

Gianni en Melissa deden afgelopen seizoen mee aan de ultieme relatietest van RTL. Lang duurde het avontuur voor hen overigens niet omdat ze het eiland vroegtijdig moesten verlaten. De tortelduifjes hadden een telefoon meegesmokkeld om elkaar tussendoor gerust te kunnen stellen en dat is ten strengste verboden. Zach en Simone kwamen voor hen in de plaats en bleken nóg spraakmakender. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste knoop doorgehakt in Temptation: 'Moet vleugels spreiden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!