Beeld © Endemol Shine Nederland

Kerstspecial All You Need Is Love zit bomvol verrassingen

09 december 2020 14:51

Het jaar 2020 kan wel een flinke dosis liefde gebruiken. Toch is het voor de makers van de kerstspecial van 'All You Need Is Love' moeilijker dan ooit geworden om verliefde stellen te herenigen. Gelukkig zijn ze niet voor een gat te vangen, ze hebben namelijk iets bijzonder romantisch bedacht.

"Dat moeten we dit jaar missen en ja, dat is vreselijk spijtig"

Robert ten Brink vertelt aan AD uitgebreid over de aanstaande kerstspecial. Normaliter vliegen de stellen elkaar in de armen na een lange tocht naar een of ander besneeuwd land, zingt het verliefde publiek een liedje en spat de romantiek van het scherm. Ditmaal doen ze het iets anders, de stelletjes worden met elkaar herenigd en gaan daarna twee weken lang in quarantaine op een hotelkamer. "De stellen gaan niet samen in een lockdown, maar in een lovedown", vertelt Robert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink reageert op winst Henny bij Bankgiro Miljonairs

"Het is een show vol aanpassingen, vol regels, vol afwegingen; maar het wordt wel leuk hoor, wees niet bang", vertelt Dr. Love. "Wij voelen ons een soort boksers die door het virus met handen op de rug gebonden en tape op de mond in de ring zijn gezet. Zo van: laat maar zien wat je kan. Nou prima, dan doen we dat."

Wel is er een onderdeel dat de kijkers vooralsnog moeten missen, en dat is de jaarlijkse stewardessendans. "Ik kreeg een heel leuk stuk opgestuurd uit het personeelsblad van de KLM, waarin een stewardess beschreef hoe mooi en leuk dat dansen altijd is. En dat er collega’s die net geland zijn met een vlucht vanaf de andere kant van de wereld over het vliegveld hollen om toch nog aan te kunnen sluiten. Dat moeten we dit jaar missen en ja, dat is vreselijk spijtig."

Hoe dat er vorig jaar aan toeging, zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diederik Gommers wil niet meedoen aan All You Need Is Love

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!