Max Verstappen Beeld © ANP

Driedelige docuserie over leven Max Verstappen komt eraan

10 december 2020 08:09

In een gloednieuwe documentaireserie is vanaf volgende week via Ziggo het verhaal te zien over het leven voor- en achter de schermen van Formule 1-coureur Max Verstappen (23). Voor de driedelige serie 'Max Verstappen: Whatever it Takes' is de Nederlander de afgelopen jaren zowel op als naast de baan gevolgd.

Vrienden en familie vertellen over de jongste racewinnaar aller tijden en delen de impact van de lange weg die Max naar de Formule 1 moest afleggen op hen had. Onder anderen zijn vader (en oud-coureur) Jos, zijn moeder Sophie en zijn zusje Victoria vertellen hoe vastberaden Max was om de koningsklasse van de autosport te halen en hoe alles daarvan in het teken stond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Max Verstappen is oom: zusje bevallen van eerste kind

De documentaire bevat onder meer uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max, aangevuld met beelden van achter de schermen van het Formule 1-circus. Zo krijgt de kijker een bijzondere inkijk in het privéleven van iemand die normaal gesproken in een Formule 1-auto achter een helm verscholen zit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Max Verstappen in de leer bij Rico Verhoeven

De serie is vanaf donderdag 17 december een maand lang exclusief on demand te zien bij Ziggo. Op vrijdag 18 december wordt de complete documentaire voorafgaand aan Formule 1 Café voor het eerst op tv uitgezonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!