Beeld © ANP

Jeangu Macrooy verrast volgers met compleet nieuwe look

10 december 2020 15:43

Jeangu Macrooy (27) deelt op zijn Instagram-account een foto met een verrassende metamorfose! De zanger heeft zijn lange lokken namelijk verruild voor een veel korter kapsel en je zou hem bijna niet meer terug kennen. Zijn volgers reageren verbijsterd, maar veelal positief.

'Ooooohh, je mooie dreads! Waar zijn ze?'

De zanger staat al een hele tijd bekend om zijn dreadlocks, maar deze zijn nu verleden tijd. En daar moeten veel volgers wel even aan wennen. 'Het staat je goed maar die dreadlocks zagen er ook zó mooi uit!' is een van de reacties. Ook klinkt het: 'Ooooohh, je mooie dreads! Waar zijn ze?'

Ook spreken mensen hun zorgen uit over het feit dat de 27-jarige het nu wel ineens erg koud kan krijgen met die korte coupe. Een greep uit de reacties: 'Ben je naar de kapper geweest Jeangu? Wel fris nu denk ik, maar staat je goed', 'Whaaa... is dat niet koud zo ineens?' en 'Denk eraan dat het nu nog kouder voelt aan je bolleke'.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jeangu Macrooy: songfestivalnummer kun je niet forceren

Jeangu is zich ondertussen al aan het voorbereiden op het songfestival volgend jaar. Onlangs liet hij weten dat hij midden in het proces zit van de zoektocht naar een nieuw songfestivalnummer. Toch wil de zanger bij het schrijven niet teveel stilstaan dat er een lied moet komen voor het festival. "Ik wil zo veel mogelijk nieuwe dingen maken. Zo werken we altijd", zei Jeangu daarover in Miss Podcast van Mischa Blok. "Ik zei eerst: 'Ik ga niet met het songfestival 'in mind' schrijven, dat doe ik niet als het gaat om inspiratie.' Maar als ik iets heb gemaakt, zoals laatst in de studio, hadden we het er wel even over. Is dit dan een kandidaat voor het songfestival? Ik was daar niet van overtuigd. Het is het nog niet." Wordt ongetwijfeld vervolg. Tegen RTL Boulevard vertelde Jeangu het volgende over het songfestival:

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jeangu Macrooy duikt de theaters weer in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!