Bo Maerten Beeld © ANP

Zwanger & Co-actrice Bo Maerten wordt ook in het echt moeder

10 december 2020 17:30

Niet alleen op de set van haar nieuwe speelfilm 'Zwanger & Co' staat het bol van de zwangerschappen: actrice Bo Maerten (28) was tijdens de opnames écht zwanger. RTL Boulevard sprak haar over het opmerkelijke babynieuws.

"Wat de eerste keer was voor Eva in de film, was ook de eerste keer voor mij in het echt"

Zwanger & Co-actrice in verwachting: geeft extra laag aan de film

02:44

Bo kruipt voor de film in de huid van Eva: een student die dol is op feesten, maar plotseling zwanger raakt. Grappig genoeg raakte de actrice tijdens de opnames ook écht in verwachting. "Het was heel gek", vertelt ze voor de camera aan RTL Boulevard. "Eind augustus begonnen de opnames voor Zwanger & Co. (...) Maar ik kwam er dus ook in die periode achter dat ik zelf zwanger was. Dus dat liep heel gek in elkaar over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Bo Maerten krijgt grote filmrol

Bo wilde oorspronkelijk haar babynieuws nog even geheimhouden voor haar collega's, maar omdat haar borsten steeds groter werden had ze geen andere keus dan haar geheim te delen. "Toen heb ik het ook met Johan Nijenhuis, de regisseur, gedeeld omdat ik dat heel fijn vond. En tijdens de laatste week wist iedereen het. (...) Iedereen vond het heel grappig en was heel erg verbaasd."

De actrice vertelt dat de zwangerschap heel erg voorbestemd voelt. Een aantal scènes uit de film kregen hierdoor ook een extra lading. "Wat de eerste keer was voor Eva in de film, was ook de eerste keer voor mij in het echt", legt de mommy to be uit. "Het geeft een extra laag aan het spelen en dat was extra leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lieke van Lexmond speelt hoofdrol in Zwanger & Co

Het is het eerste kindje voor Bo, die momenteel 20 weken zwanger is, en haar vriend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!