Riverdale Beeld © The CW

Riverdale brengt trailer voor seizoen 5 vol drama én tijdsprong

10 december 2020 18:44

Net als veel series kwam het vierde seizoen van 'Riverdale' abrupt ten einde door het coronavirus. Op 22 januari gaat het verhaal eindelijk verder en ga er maar goed voor zitten, want er staat meer dan genoeg te gebeuren. Hint: een tijdsprong!

Het begin van seizoen vijf moet je eigenlijk zien als het einde van seizoen vier. Omdat vanwege het coronavirus de opnames een tijd stillagen zien we in de eerste drie afleveringen hoe Betty, Archie, Veronica, Reggie, Jughead en Cheryl eindelijk hun 'senior prom' krijgen en ieder hun eigen weg gaan. Ook kan Popbuzz alvast melden dat we in aflevering drie afscheid nemen van FP Jones, gespeeld door acteur Skeet Ulrich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuwe afleveringen Riverdale steeds dichterbij

So far so good, maar vanaf aflevering vier wordt het pas écht spannend. Een tijdsprong van vijf jaar hing al een tijdje in de lucht, maar de makers van Riverdale hebben uiteindelijk besloten om de show zeven jaar (!) later op te pakken. En niet alle liefdeskoppeltjes overleven die afstand. Toch is er ook leuk nieuws, weet That Hashtag Show te melden. Veronica gaat trouwen, alleen niet met Archie... Haar love interest is niemand minder dan Chad Gekko, die eerder al te zien was in de spin-off Katy Keene. Ook Betty en Jughead zouden niet langer samen zijn.

Of dat betekent dat Archie en Betty automatisch weer samen zijn? De tijd zal het leren. Wel weten we alvast dat Archie terugkeert naar Riverdale als coach van Riverdale High en naar verluidt werkt als brandweerman (of stripper?). Kevin werkt ook op de school en heeft nog altijd een knipperlichtrelatie met Fangs. Actrice Vanessa Morgan, die eerder nog kritiek had op de show, krijgen we dit seizoen ook meer te zien als 'Serpent Queen'.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Riverdale-cast laat zien hoe zoenscènes coronaproof blijven

Riverdale is vanaf 22 januari weer te zien bij The CW, waar de show in Amerika wordt uitgezonden. Wanneer de eerste aflevering bij Netflix te zien is, is nog niet bekend. In het verleden was het vaak de dag of week erna.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!