Beeld © ANP

De tijd vliegt: Chantal Janzen vandaag alweer zes jaar getrouwd

11 december 2020 17:23

Een bijzondere dag voor Chantal Janzen (41) en haar grote liefde Marco Geeratz (48). De twee stapten vandaag precies zes jaar geleden in het huwelijksbootje. 'Verliefd. Nog steeds. Steeds meer. Iedere dag' schrijft de moeder van twee op haar Instagram bij een prachtige foto van haar, haar man en hun zoon James.

"Verliefd. Nog steeds. Steeds meer. Iedere dag"

Dat de twee vandaag alweer zes jaar getrouwd zijn, laat Chantal niet onopgemerkt voorbijgaan. Niet alleen deelt ze een snoezig kiekje van de dag van haar huwelijk, ook in haar Stories deelt ze meerdere foto's die op die dag gemaakt zijn. Zo zien we dat niemand minder dan Paul de Leeuw de ambtenaar van de burgerlijke stand was, en het stel dus heeft getrouwd, en haar grote vriend Leco deed uiteraard de visagie. Bovendien deelt de presentatrice een foto van de beeldige trouwjurk die ze die dag aanhad. De twee gaven elkaar het jawoord in het prachtige kerstdecor van Londen. De ceremonie was in het luxe Hotel Café Royal, op een steenworp afstand van het bekende Piccadilly Circus.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Chantal vergeet schoencadeau Bobby en heeft creatieve oplossing

Toen Chantal 26 jaar was, kreeg ze een relatie met Marco, waardoor ze er drie bonuskinderen bij kreeg. Samen kregen ze zoontjes James en Bobby. Ze vormen dus een samengesteld gezin. En hoewel het hard werken was, geniet Chantal er optimaal van. 'In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken', schreef de actrice eerder op haar Instagram.

Onlangs ontstond er een klein relletje toen bekend werd dat Chantal Oh, Wat Een Jaar! zou gaan presenteren. Haar voorgangster Linda de Mol was daar niet heel blij mee. In de video hieronder reageert Chantal daar op.

Chantal Janzen reageert op commotie rondom Oh, wat een jaar!

00:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!