Tjitske Reidinga Beeld © ANP

Tjitske Reidinga geeft er de brui aan en stopt met acteren

14 december 2020 18:01

Tjitske Reidinga (48) is bij het grote publiek sinds 2005 bekend als Claire van Kampen door de serie 'Gooische Vrouwen'. Ook schitterde ze in 'Doris', 'De verbouwing' en is ze binnenkort te zien in 'De K van Karlijn'. Daarna vindt ze het voorlopig wel even goed zo. Dat vertelt de actrice in het tijdschrift van goede vriendin Linda de Mol (56).

"Ik wil vanaf nu doen wat ik zélf wil"

Tjitske bekent in een openhartig interview met rapper Snelle dat acteren haar niet langer gelukkig maakt. Een ontdekking die ze deed tijdens de lockdown. "Ik weet niet of ik nog wel zoveel zin heb om voor de camera of op het toneel te staan als iemand anders. Ik moet het idee van iemand anders vormgeven door te spelen en dat is mooi werk, maar soms ook lastig, omdat ik het zelf heel anders zou doen", vertelt ze in het blad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tjitske Reidinga krijgt de schrik van haar leven

Volgens de actrice is ze de afgelopen jaren 'te ver verwijderd geraakt van wie ze is' en deed ze alleen wat anderen van haar vroegen. Tjitske: "Het zal ook met ouder worden te maken hebben, maar ik wil vanaf nu doen wat ik zélf wil."

Het hele interview lees je in de nieuwste LINDA., die vanaf woensdag 16 december in de winkel ligt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Even terug in de tijd: 15 jaar Gooische Vrouwen

Onlangs was de actrice nog de zien in April, May en June samen met Elise Schaap en Linda de Mol. Wij spraken de cast op de set.

Linda de Mol en 'zussen' over nieuwe film April, May en June

03:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!