Eddie van Halen Beeld © Getty Images

Zoon wil as van Eddie Van Halen uitstrooien op zee

14 december 2020 05:04

Wolf Van Halen (29) is van plan de as van zijn vader Eddie uit te strooien boven zee. Insiders vertellen aan 'TMZ' dat de rocker voor zijn dood heeft aangegeven dat hij graag wilde dat dat zou gebeuren voor de kust van zijn woonplaats Malibu.

"Hij was de beste vader die ik me had kunnen wensen"

In de overlijdensakte die in handen is van de website staat dat de in Amsterdam geboren muzikant op 28 oktober is gecremeerd en zijn as is overgedragen aan Wolf. Eddie overleed op 6 oktober op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Volgens de akte stierf hij uiteindelijk aan een beroerte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrienden en collega's herdenken rockgod Eddie van Halen

In een post op Instagram liet Wolf op de dag van de dood van Eddie weten: "Hij was de beste vader die ik me had kunnen wensen. Elk moment dat ik met hem deelde, op het podium en daarnaast, was een cadeautje. Mijn hart is gebroken en ik denk niet dat ik ooit helemaal over dit verlies heen kom. Ik hou zoveel van je, pap."

Een maand later schreef hij bij een foto van de twee: "Er gaat geen seconde voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis met je praten, ik mis met je lachen, ik mis muziek luisteren met je, ik mis muziek maken met je. Ik mis gewoon alles. Ik hou zoveel van je pap, het is heel moeilijk om hier te zijn zonder jou."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reacties op overlijden gitarist Eddie van Halen: 'Een legende met Nederlandse roots'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!