Lottie Moss en Kate Moss Beeld © Getty Images

Zusje Kate Moss noemt zichzelf vol trots 'corona-superverspreider'

14 december 2020 17:22

Het halfzusje van Kate Moss (46) ligt zwaar onder vuur. Lottie (22) ging live op Instagram, waarop te zien was dat ze met haar vriendinnen ging zoenen en zichzelf labelden als 'superverspreiders' van het coronavirus. Dat bevalt haar fans en critici totaal niet.

"Laat niemand je vertellen wat je moet doen"

Lottie maakte er een wild feestje van met haar vriendinnen en liet haar volgers meegenieten. "Wij zijn superverspreiders", vertelde ze lachend tijdens haar Instagram Live terwijl ze met haar maatjes ging zoenen. The Sun meldt dat ze haar volgers aanspoorde om 'lekker te doen' waar ze 'zin in hebben'. "Laat niemand je vertellen wat je moet doen. Je bent jong, gezellig en je mag lol hebben en doen waar je je fijn bij voelt", aldus het halfzusje van Kate. 

Lottie Moss tijdens haar Instagram Live
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie Plessen vertelt over bijzondere vriendschap met Kate Moss

Inmiddels heeft Lottie haar excuses aangeboden voor haar 'domme' gedrag. 'Ik wil zeggen dat het me spijt', schrijft ze op social media. 'Ik had niet moeten zeggen dat ik een superverspreider ben. Dat zei ik als grapje. Ik zou nooit willen aansporen om zo'n serieus virus verder te verspreiden'. Ze 'begrijpt' dat het mensen pijn heeft gedaan. 'Ik ben nog jong en dom en aan het leren'. 

Lottie Moss in haar Instagram Stories
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste modellencontract voor dochter Kate Moss

De kritiek op Lottie is niet mals. Zo wordt ze door mensen op social media gebrandmerkt als 'covidioot'. 'Dit is een dikke middelvinger naar de zorgmedewerkers', reageerde een ander tijdens de Instagram Live. 'Hoe kun je hier grappen over maken terwijl mensen hun geliefden verliezen. Dit laat zien hoe weinig het je boeit. Je bent verwend', aldus een ander. 'Wat een toondoof, bevoorrecht, verwend klein kind', meldt een derde. Kate heeft niet gereageerd op de ophef. 

Kate is goed bevriend met Nikkie Plessen. In de video hieronder vertelt de modeontwerpster over hun band. 

Nikkie Plessen vertelt over bijzondere vriendschap met Kate Moss

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!