De cast van 'Forever Rich' Beeld © Netflix

Dit is de cast van eerste Nederlandse Netflix-film Forever Rich

15 december 2020 12:26

'Forever Rich' wordt de eerste Nederlandse Netflix Original-film. Die titel werd bekendgemaakt door het streamingsplatform en producent Fiction Valley. Het filmscript is geschreven door Jeroen Scholten en Shady El-Hamus, die ook de regie op zich neemt.

"Het is een feest om elke dag met deze topcast te mogen werken"

Shady 'kan niet wachten dit actuele verhaal straks met de wereld te delen'. Forever Rich vertelt het verhaal van Richie, die op het punt staat de grootste rapartiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel: een peperduur horloge. Een spannend kat-en-muisspel volgt, waarbij Richie in korte tijd alles riskeert wat heeft hij heeft opgebouwd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Big Bang Theory en Prison Break verdwijnen van Netflix

De rol van Richie wordt gespeeld door Jonas Smulders. Verder hebben acteurs als Daniël Kolf, Sinem Kavus, Hadewych Minis, Yootha Wong-Loi-Sing, Mustafa Duygulu, Yassin Dardour en Sergio Krijnen een rol in de film. "Het is een feest om elke dag met deze topcast te mogen werken", laat Shady El-Hamus weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rowan Atkinson maakt serie voor Netflix

Forever Rich is in 2021 op Netflix te zien.

Al eerder verscheen de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm op de streamingdienst: De Familie Claus! In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!