Beeld © ANP

Justine Pelmelay opgenomen in het ziekenhuis

15 december 2020 19:06

Vervelend nieuws voor zangeres Justine Pelmelay (62). Ze ligt namelijk in een Rotterdams ziekenhuis, zo schrijft 'De Telegraaf'. De songfestivalzangeres werd zondag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze kampte met benauwdheidsverschijnselen.

"We zijn meteen in quarantaine gegaan"

Justine werd twee weken geleden al positief getest op het coronavirus. "Waarschijnlijk heb ik het opgelopen in de supermarkt, want ik ben nergens anders geweest", laat ze weten aan de krant." Ze zou momenteel op de speciale COVID-afdeling liggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justine Pelmelay breekt voet na val tijdens optreden

"We zijn meteen in quarantaine gegaan", vertelt Justine. Ze was op dat moment bij haar partner John. "John heeft zich ook direct laten testen. Zijn uitslag was negatief, maar vijf dagen later bleek hij ook corona te hebben. Waarschijnlijk heb ik hem aangestoken. Terwijl ik behoorlijk ziek was, merkte John helemaal niets van het virus."

 

"Tot afgelopen weekend, toen het met mij flink mis ging en ik met de ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht", vervolgt ze. "Hij heeft zo goed voor me gezorgd. Ik ben flink ziek geworden. Ik moest vreselijk hoesten en ik had voortdurend koorts.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman is coronamoe en uit kritiek op maatregelen

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis, bleek de zangeres ook nog eens uitgedroogd te zijn. "Buiten dat ik zuurstof krijg toegediend tot het moment dat mijn longen weer volledig werken, lig ik ook aan het infuus met vocht. Hoewel het nog wel even zal duren voordat ik weer de oude ben, voel ik me sinds ik in het ziekenhuis lig wel weer wat beter."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!