Beeld © NPO

Lovende reacties op Karin Bloemen in Vier Handen Op Eén Buik

15 december 2020 21:37

In een nieuwe aflevering van het populaire programma 'Vier Handen op Eén Buik' reageren kijkers vol lof op de steun die Karin Bloemen (60) geeft. In deze aflevering is te zien hoe de 19-jarige Nikita zwanger is van haar vriend Sven. Omdat ze zelf in het verleden nooit een stabiele thuisbasis heeft gehad, wil ze dat haar kleintje wel heel graag geven.

"Karin Bloemen is gewoon een topwijf!"

Karin Bloemen staat haar bij als haar moeder ineens steeds zieker wordt en de kijkers reageren louter positief. 'Wat is Karin Bloemen een geweldige vrouw. En deze Nikita komt er wel!' klinkt het onder andere en 'En Karin Bloemen is gewoon een topwijf!'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers verbijsterd door uitgavenpatroon

De aanstaande tienermoeder vertelt openhartig over het feit dat ze een vader en moeder miste in haar jeugd, waardoor ze ook maar moeilijk van zichzelf kon houden. Hierdoor is zij zichzelf pijn gaan doen. "Dit is de cover-up tattoo van de plekjes waar ik me heb gesneden toentertijd", onthult ze. Nu ze ook niet meer in de opvang zit, hoopt ze met haar kindje op een nieuw leven. "Ik heb op mijn achttiende mijn spullen gepakt, omdat ik zoveel hulp heb gehad; ik was er gewoon klaar voor om zelf deze wereld te ontdekken."

Toch heeft Nikita sinds kort weer contact met haar moeder en spreken elkaar zelfs dagelijks. Haar moeder lijdt aan COPD en de kans is groot dat haar moeder dit niet gaat overleven. Dan schiet Karin Bloemen te hulp en het klikte overduidelijk direct tussen hen. Zeker als het op een gegeven moment steeds slechter gaat met de moeder van Nikita en Karin te hulp schiet. Zo geeft ze de tip om te praten over vroeger, toen alles nog goed was. "Je moet misschien vragen: wat vind jij wat dat ik moet doen als moeder? Dan kan ze advies geven als moeder, in plaats van de schaamte die ze heeft." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bibi Breijman en Jaimie Vaes in Vier Handen Op Eén Buik

Op het moment dat Nikita bevalt, reageert haar moeder lauwtjes. "Normaal reageert iemand heel enthousiast, maar ze was heel rustig", vertelt de jonge moeder met haar pasgeboren kindje in haar handen. Karin schrikt daarvan. "Een van die dingen die Nikita meteen zei was: 'Hoe kun je zo'n kind verlaten? Ik vind het al moeilijk als ik naar de wc ga'", vertelt Karin. 

Na alles wat het meisje heeft meegemaakt klinken er dus positieve reacties op de steunende rol van Karin Bloemen in de aflevering. 'Karin is echt een engel!', 'Karin Bloemen deed het geweldig deze aflevering. Super support!' en 'Karin is fantastisch' zijn een aantal reacties op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

4x de meest hysterische momenten van Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik is iedere dinsdagavond om 20:25 te zien op NPO3.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!