Beeld © ANP

Voormalig haarstylist One Direction onthult geheimen

16 december 2020 02:27

Lou Teasdale, de haarstylist die jarenlang verantwoordelijk was voor de kapsels van de band One Direction, heeft zich in de podcast 'Sex, Lies & DM Slides' uitgelaten over haar tijd met de Britse boyband. Volgens haar heeft ze al het lief en leed dat de groep met elkaar deelde van dichtbij meegemaakt.

"Je moet absoluut geen avontuurtje aangaan met een van de bandleden"

Teasdale, die momenteel werkzaam is als influencer, onderhield vanaf het begin een strikt werkzame relatie met Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson. "Als je je werk goed wilt uitvoeren, en dat vooral wil blijven doen, dan moet je absoluut geen avontuurtje aangaan met een van de bandleden. Ik heb genoeg assistentes voorbij zien komen die zich daar toch aan overgaven en dachten dat ze binnen waren, maar het tegendeel was waar."

Toen de jongens op een gegeven moment wat vastere vriendinnetjes kregen, werd Teasdale soms verzocht 'om even niet binnen te komen'. "Ja, dat was grappig. Zeker als je op tour bent, dan leef je echt samen als een moderne familie. Er valt altijd wel iemand ergens op een bank in slaap in een kamer die niet van hem of haar is. En soms ontstaan er dan flinke ruzies, die altijd wel weer goed komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zayn Malik laat van zich horen na missen jubileum One Direction

Lou wist een dermate goede band met de jongens te creëren, dat ze haar als vertrouwenspersoon zagen. "Als je dagelijks direct fysiek contact met iemand hebt, ontstaat er een band. Die gasten konden even ontspannen als ik met hun haar bezig was en ze mij even voor zichzelf hadden. En ja, dan vertelden ze dingen die hen dwars zaten of waar ze een vrouwelijke mening over wilden hebben. Geloof me, haarstylisten en visagisten weten alles van de mensen die ze mooi maken. Wij zijn eigenlijk ook therapeuten, omdat wij dingen horen die ze niet aan anderen willen of durven te vertellen."

Inmiddels is Harry Styles uitgegroeid tot heuse superster, dat zie je hieronder.

Harry Styles uitgegroeid tot superster na breuk One Direction

04:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!