Beeld © ANP

Amber Heard: 'Niets kon mij op 2020 voorbereiden'

17 december 2020 11:16

Voor veel mensen kwamen de gebeurtenissen in het jaar 2020 als een vervelende verrassing, zo ook voor Amber Heard. De actrice zegt in een interview met Sky News dat niets haar op 2020 kon voorbereiden, zelfs niet haar rol in een serie over een grieppandemie die 99 procent van de wereldbevolking uitroeit.

"Ik denk ook niet dat ik daarin de enige ben"

In de serie The Stand, een verfilming van het boek van Stephen King, speelt Amber de rol van Nadine Cross, een van de weinige overlevenden van de uitbraak. Hoewel de gebeurtenissen in de serie lijken op die van het echte leven, kwam ook Amber voor een totale verrassing te staan. "Laten we eerlijk zijn, niets kon mij op 2020 voorbereiden. Ik denk ook niet dat ik daarin de enige ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

1,5 miljoen mensen tekenden petitie om Amber Heard te ontslaan

De productie was al bijna klaar toen het coronavirus wereldwijd om zich heen greep. "We stopten gelukkig eind maart met filmen, maar ik moest later nog wat shots opnieuw draaien toen alles weer een beetje open ging", vertelt Amber. "Dus het is ironisch dat we moesten stoppen met het filmen van onze serie over een wereldwijde pandemie, de strijd tussen goed en kwaad en een overheid en gemeenschap die stil kwamen te liggen vlak voor een echte pandemie. Dat is echt een interessante timing." 

Alles over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!