Beeld © Instagram @janiceblok

Janice Blok legt jarige Donny Roelvink flink in de watten

18 december 2020 14:30

Donny Roelvink is gister 23 jaar geworden en daarom zette zijn vriendin Janice Blok hem flink in het zonnetje. Ze zet een aantal schattig kiekjes en video's op haar Instagram met daarbij de tekst: 'Zo gek op jou, dat zelfs de mensen die het niet kunnen zien het kunnen voelen.' Bovendien verwende ze hem met allerlei mooie cadeaus.

"Voorheen verklaarde ik mensen die tattoos voor elkaar zetten voor gek"

Donny en Janice zijn inmiddels ruim een jaar samen en Janice steekt haar liefde niet onder stoelen of banken. Speciaal voor zijn verjaardag zette ze allemaal schattige foto's en video's van het stel op haar sociale media. 'Mijn grote liefde is vandaag jarig', schreef ze. 'Nooit gedacht dat ik me ooit zo zou kunnen voelen en zelfs mijn eigen hometown zou achterlaten om met jou een nieuw leven en avontuur te beginnen in een andere stad. Voorheen verklaarde ik mensen die tattoos voor elkaar zetten voor gek. Maar hier kom ik op terug.' Inderdaad lijkt het erop dat Janice speciaal voor haar lief een tatoeage heeft laten zetten. Bovendien heeft ze Donny motorrijlessen cadeau gegeven en wordt de man verwend met een nieuw paar Nike-schoenen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink blijft dooretteren

In oktober deed Donny een boekje open over het begin van hun relatie. In een YouTube-video vertelde hij aan Iris Enthoven dat hij een romantische clip bij zijn single wilde maken. "En als je dan iemand spreekt met wie je het leuk hebt, is het wel toepasselijk dat je vraagt: 'Zou jij in mijn clip willen spelen?'" En de rest is geschiedenis. 

Niet alleen Donny is hoteldebotel, ook zijn grote broer Dave is al een tijdje tot over zijn oren. Hij vertelt hierover in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!