Beeld © ABC

Yes! Complete Grey's Anatomy-serie bijna te zien bij Videoland

18 december 2020 14:39

Waan jij je graag in het Grey Sloan Memorial-ziekenhuis? Dan gaat Videoland je nieuwe beste vriend worden. De streamingdienst trakteert de fans van 'Grey's Anatomy' binnenkort door álle seizoenen online te gooien.

Christmas came early bij Videoland. De streamingdienst geeft je alvast een cadeautje voor het nieuwe jaar. Seizoen 1 tot en met 16 van Grey's Anatomy is namelijk vanaf 4 januari te bingen. In totaal zijn dat 363 afleveringen vol misère, liefdesperikelen, ernstige verwondingen, bijna-doodervaringen en een hele hoop operaties om vanaf de bank van te genieten. Bovendien kun je met deze hoeveelheid afleveringen nog wel even vooruit. Elke aflevering is zo'n 43 minuten lang, wat betekent dat je ruim 260 uur aan Grey's Anatomy-lol kunt hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Deze artsen maken ook rentree in Grey's Anatomy'

Helaas duurt het nog even voor het meest recente zeventiende seizoen van Grey's Anatomy in Nederland verschijnt. In dit seizoen grijpt corona hard om zich heen in het ziekenhuis en ook Meredith wordt geveld door het virus. Hierdoor belandt ze in een droomwereld, waarin ze oude bekenden als Derek Shepherd, George O'Malley en nog vele anderen tegenkomt op een strand. Wanneer de zeventiende reeks hier te zien is, is niet bekend. Wel lijkt het erop dat dit het laatste seizoen zal zijn. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!