Britney Spears Beeld © Getty Images

Britney Spears staat nóg langer onder curatele

18 december 2020 15:38

Weer een tegenslag voor de #FreeBritney-beweging. De 39-jarige popster blijft namelijk in ieder geval tot 3 september onder curatele staan, meldt 'Entertainment Tonight'. Britney zou eigenlijk tot februari van volgend jaar een toezichthouder houden, maar dat is dus met ruim zeven maanden verlengd.

"Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg"

Het zit niet mee voor Britney. De popster kreeg afgelopen woensdag tijdens een besloten zitting te horen dat ze tot september 2021 onder curatele blijft staan, meldt Entertainment Tonight. Jamie Spears, de vader van de 39-jarige, blijft dus nog langer de toezichthouder van haar leven. Dat is hij al sinds 2008, nadat Britney gedwongen werd opgenomen in een psychiatrische inrichting. Bovendien verloor ze daardoor het recht om haar zoons Sean en Jayden in haar eentje te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears heeft al maanden geen contact meer met vader

Jamie en een advocaat gaan over de beslissingen in Britneys leven. Dat houdt in dat zij de touwtjes in handen hebben wat betreft haar financiën, gezondheid, zakelijke deals én haar persoonlijke leven. Het levert de laatste tijd flink wat kritiek op vanuit Britneys fans en zijzelf lijkt er ook wel klaar mee te zijn na twaalf jaar. De zangeres heeft haar vader al maanden niet gesproken, aldus Jamie. "Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg", vertelde hij in gesprek met CNN. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears en vriend delen bijzonder verjaardagsfilmpje

"Wanneer een familielid speciale behoeften en zorg nodig heeft, probeer je dat als familie op te lossen", gaat Jamie verder. "Dat heb ik de afgelopen twaalf jaar gedaan en zal ik blijven doen." Zijn advocaat beweert dat Britneys juristenteam haar ervan weerhoudt om contact te zoeken met haar vader. Het team van de popster beweert juist dat ze 'bang' is voor Jamie en weigert op te treden zolang hij de touwtjes in handen heeft. De strijd tussen Britney en Jamie kabbelt dus rustig voort, in ieder geval tot 3 september 2021. 

Ondanks de perikelen houdt Britney vol dat ze 'gelukkiger dan ooit' is. In de video hieronder vertelt ze waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!