Roxeanne en André Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes: 'Ik had leegte in mijn hart door gemis André'

19 december 2020 17:03

Het vlotte lange tijd niet tussen Roxeanne (27) en André Hazes (26). Inmiddels hebben de zus en broer het bijgelegd, maar daar is een heel proces aan voorafgegaan. Aan Radio538 vertelt de zangeres hoe het allemaal is verlopen.

"Dat is een lange tijd een leegte in mijn hart geweest, waarvan ik niet eens wist dat die er zat"

Roxeanne en André zijn alweer een tijdje goed met elkaar, tot grote vreugde van beiden. "Dat is een lange tijd een leegte in mijn hart geweest, waarvan ik niet eens wist dat die er zat. Maar die zat er dus wel", verklaart de zangeres. “Dus dat is heel erg fijn." Eén van de voornaamste redenen om het bij te leggen, was hun zoontjes. Nu kunnen Fender en André junior lekker met elkaar spelen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Roxeanne Hazes reageert op verloving André en Monique

André's vriendin Monique is de reden dat de twee weer met elkaar in contact zijn. "Ik heb haar tijdens Holland Zingt Hazes gezien en toen kwam ze me een knuffel geven, wat heel lief was", legt Rox uit. "Sindsdien heb ik eigenlijk altijd contact met haar gehouden en toen hadden we een keer afgesproken om de kleintjes aan elkaar voor te stellen. Eigenlijk kwam heel snel daarna het samenzijn met mijn broertje."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Roxeanne Hazes bedankt 2020 voor 'groei en zelfliefde'

Vlak voor de coronacrisis stortte Roxeanne helemaal in. In de video hieronder vertelt ze waarom het 'niet goed meer' ging met haar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!