Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens brengt een ode aan zijn Selly

21 december 2020 13:39

Sinds Beau van Erven Dorens (49) talkshowhost is in zijn eigen praatprogramma 'Beau', is hij natuurlijk een ontzettend druk man. Ondertussen heeft zijn vrouw Selly, met wie hij al meer dan twintig jaar getrouwd is, maar te accepteren dat hij zo vaak weg is. Maar binnenkort, als Eva Jinek (42) de honneurs weer waarneemt op de late avond van RTL 4, komt daar verandering in.

"Ik ben de man die jou 's nachts wakker maakt"

Op zijn Instagram-pagina staat Beau stil bij Selly, die veel voor hem over heeft. 'Ik ben die man die jou ‘s nachts wakker maakt', schrijft Beau, waarmee hij bedoelt dat hij iedere dag laat thuiskomt vanwege zijn talkshow.

Maar binnenkort komt daar verandering in. 'Nog een paar shows en dan ga ik een week lang slapen, wandelen, Scrabble en Catan spelen en moeilijke recepten maken die halverwege op miraculeuze wijze een heel ander gerecht worden. Met jou.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beau staat stil bij twintig jaar huwelijk met zijn Selly

Als talkshowhost is Beau uiteraard nog niet zo doorgewinterd als Eva Jinek, met wie hij de late avond op RTL 4 deelt. Daarom ging hij bij haar in de leer. In de video hieronder vertelt hij daar alles over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tranen aan tafel bij Beau om emotionele kerstreclames

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!