Beeld © Instagram @qimsbb

Realityster Quentin gooit roer om: 'Ben een gezinsman geworden'

21 december 2020 14:40

De relatie tussen realitysterren Channah en Quentin is nog ingewikkelder dan de gemiddelde verhaallijn in 'Goede tijden, slechte tijden'. Wat zich in hun huis in Beverwijk afspeelt, is iets waar Meerdijk bijna niet aan kan tippen. Dat is wel te zien in hun real life soap 'Familie Koerten'. Toch is het Quentin die het roer drastisch heeft omgegooid.

"Je realiseert het met de tijd steeds meer. Dit is echt mijn leven"

Waar de transitie naar het ouderschap Channah overduidelijk iets makkelijker afgaat dan haar partner, is ook Quentin een toegewijde ouder geworden. In het derde seizoen van Familie Koerten vertelt hij hoe hij veranderd is. "Ik word bijna grijs, zo gaat het met mij. Ik ben een gezinsman geworden. Een echte vader", aldus Quentin. 

"Je realiseert het met de tijd steeds meer. Dit is echt mijn leven." Dat het vaderschap niet een project is waar je een paar keer per jaar een pauze van kunt nemen zoals bij je werk, is hem inmiddels duidelijk geworden. "Het einde komt niet in zicht." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quentin over thuisbevalling Channah: 'Dat ik dit heb overleefd'

Hoewel het kwartje inmiddels gevallen is, blijft de relatie tussen Channah en Quentin nog altijd hard werken. De twee kibbelen wat af en hebben al meerdere keren hun relatie verbroken, zoals je hieronder kunt zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoogzwangere Channah zet Quentin het huis uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!