Beeld © Netflix / Virgin River

Virgin River seizoen 3 nu dan toch echt officieel aangekondigd

21 december 2020 16:50

We hebben alvast iets om naar uit te kijken volgend jaar, want Netflix komt in 2021 met tien gloednieuwe afleveringen van de romantische serie 'Virgin River'. De cast bevestigt het goede nieuws zelf in een korte video. Pas op: spoilers!

"We willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor het feit dat jullie het tweede seizoen van Virgin River zo enthousiast hebben ontvangen"

Na een succesvol en meeslepend eerste seizoen van Virgin River, keerde de show afgelopen november terug bij Netflix. Hoewel het vervolg op de Netflix-hit pas net te zien is, hing een derde deel al een tijdje in de lucht. De streamingdienst heeft het goede nieuws nu officieel bevestigd door een korte video van de cast te delen.

"We willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor het feit dat jullie het tweede seizoen van Virgin River zo enthousiast hebben ontvangen", vertelt hoofdrolspeler Martin Henderson (Jack Sheridan) met een grote glimlach voor de camera. "En daarom heeft Netflix een derde seizoen besteld", vult Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe) hem aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Virgin River staat nu op Netflix

Dat derde seizoen is hard nodig, want wie de laatste aflevering heeft gezien zit met flink wat vragen. Wat is er aan de hand met Doc? En wie heeft Jack neergeschoten? Showrunner Sue Tenney laat via TVLine aan de fans weten dat in het volgende seizoen (bijna) alles duidelijk wordt en dat de zoektocht naar de schutter in meerdere seizoenen een rol gaat spelen. Ook liet ze doorschemeren dat seizoen drie niet doorgaat waar het tweede gestopt is, maar dat er een 'grotere tijdsprong' te wachten staat.

Wat betreft Doc, hij zal te maken krijgen met 'de nodige complicaties' die zowel hem als zijn relatie met Hope op de proef stellen. "Hij gaat de uitdaging aan, maar hij heeft het niet makkelijk. Zeker niet, omdat hij wil blijven werken. Zal hij dat kunnen blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat gaan we serieus onderzoeken", aldus de showrunner.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan tekenen na Netflix ook bij Spotify

Ook de relatie tussen tortelduifjes Lizzie en Ricky zal het aankomende seizoen dieper worden onderzocht. "Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen."

In het derde seizoen maken we ook kennis met een nieuw gezicht volgens People: Zibby Allen, die zich aan de cast toevoegt als Brie, de zus van Jack en 'een slimme advocaat die zich even komt opladen’. Actrice Stacey Farber neemt de rol van Lily’s dochter op zich en helpt haar met baby Chloe.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Netflix deelt magische eerste beelden live-actionversie Winx Club

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen.

Ken je de serie nog niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar Virgin River? Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!