Bas Smit Beeld © ANP

Bas Smit bezorgt vrouw met kanker haar ultieme kerstcadeau

22 december 2020 12:03

Van follow tot flinke gelddonatie: Bas Smit is in staat om veel van zijn volgers tot actie aan te zetten. Zo ook voor de jonge Melissa Kremer, die kanker heeft. Zij kwam op uitnodiging langs in Bas' Winter Wonderland - lees: achtertuin - en krijgt nu nóg een vervroegd kerstcadeau van hem.

"Zo'n hoogtepunt moeten we met elkaar delen"

Melissa's grote wens? 100.000 volgers op Instagram behalen. Via het account @mijnkwaadbloed deelt de 24-jarige hoe ze omgaat met ongeneeslijke kanker en hoe ze leert leven met de wetenschap dat ze in de nabije toekomst overlijdt. Binnen de kortste keren loopt de teller door Bas al op, waarna de ondernemer/influencer/man van Nicolette de actie op maandagavond nog een laatste zetje geeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit verrast Nicolette met compleet kerstdorp in eigen tuin

'Jongens, Melissa is echt aan het knokken/overleven', schrijft Bas op social media. 'Laten we een mooi kerstcadeautje geven en haar morgen wakker laten worden met 100k volgers. Zo'n hoogtepunt moeten we met elkaar delen.' Volgers geven massaal gehoor aan het verzoek van Bas. Binnen een paar uur tikt Melissa al 100.000 volgers aan. Op het moment van publiceren zijn dat er zelfs 117.000.

'Ik kan niet slapen door de pijn, dus ik dacht: ik ga even op Instagram kijken', vertelt Melissa in de nacht van maandag op dinsdag. 'Ik heb gewoon meer dan 100.000 volgers. Mensen, jullie zijn fantastisch.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit haalt ruim €35.000 op voor beroofd echtpaar uit Gouda

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!