Beeld © ANP

William Rutten over HPP-finale: 'Ze verdienen het allebei'

22 december 2020 15:06

Vanavond op RTL 4 strijden Bibi Breijman (29) en Stefano Keizers (33) in de finale van 'Het Perfecte Plaatje' tegen elkaar. Jurylid William Rutten (50) is van mening dat beide kandidaten een verdiende winnaar zijn.

"Ze verdienen het allebei om te winnen!"

Na tien weken strijden zijn Bibi en Stefano samen overgebleven in de finale. In die periode hebben zij Patricia Paay, Miljuschka Witzenhausen, Art Rooijakkers, Raymond van Barneveld, Victoria Koblenko, Soy Kroon, Bert van Leeuwen en Janny van der Heijden achter zich gelaten. Op Instagram blikt William terug op het bijzondere avontuur. Dat doet hij met een foto van zichzelf, mede-jurylid Cynthia Bol, presentator Tijl Beckand en finalisten Bibi en Stefano. 'Ze verdienen het allebei om te winnen!' schrijft de fotograaf bij de foto.

De winnaar van het vijfde seizoen zal in de voetsporen treden van Humberto Tan, Estelle Cruijf, Patty Brard en Jamie Westland, die de eerdere vier seizoenen wonnen. Daarnaast mag Bibi of Stefano ook een fotoreportage maken voor National Geographic.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

William Rutten lyrisch over Het Perfecte Plaatje-kandidaten

Wie vlak voor de grote finale afviel, was de 66-jarige Janny van der Heijden, die op veel kijkers een grote indruk maakte met haar deelname. Meedoen aan Het Perfecte Plaatje was voor de culinair journaliste, die vooral bekend is van haar juryplek in Heel Holland Bakt, een bijzondere ervaring. In onderstaand fragment vertelt ze er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!