Undercover Beeld © Netflix / NyklyN

Opnames Undercover in problemen door operatie Tom Waes?

22 december 2020 17:12

Tom Waes (52) gaat op krukken het nieuwe jaar in. De ster uit Netflix-hit 'Undercover' is geopereerd aan zijn kruisbanden en moet het de aankomende weken rustig aan doen.

De acteur scheurde dit voorjaar na een val met de motor zijn kruisbanden en meniscus. Ondanks ging hij gewoon door met de opnames van zijn programma, Reizen Waes. Ook tijdens de eerste opnames van het derde seizoen van Undercover bikkelde hij door met brace onder zijn kleding. Meteen na de laatste draaidag ging hij onder het mes, wat volgens Het Laatste Nieuws afgelopen 17 december was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Waes over Anna Drijver: 'Die maakt zo'n lawaai'

Als het een beetje meezit is de presentator nét op tijd hersteld als de opnames van Undercover worden hervat op 22 januari. Voorlopig zit de Antwerpenaar zes weken met krukken opgescheept. Sporten mag hij echter de aankomende zes maanden niet, dus geen spannende achtervolgingen voor zijn personage Bob in het aankomende seizoen.

Hoewel het eerste seizoen van de Netflix-serie een groot succes was, hadden veel kijkers kritiek op het tweede deel. In onderstaande video reageert Elise Schaap op alle commotie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Waes voelde zich lange tijd schuldig over scheiding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!