Beeld © RTL

Bibi over Het Perfecte Plaatje: 'Het zat constant in m'n hoofd'

23 december 2020 07:24

Bibi Breijman (29) werd gisteravond gekroond tot winnaar van het programma 'Het Perfecte Plaatje'. Daarmee voegt de vlogger zich bij een bijzonder rijtje winnaars: Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland. In 'Beau' was Bibi gisteren te gast om te praten over het programma.

"Het is hartstikke leuk"

In de talkshow was Bibi te gast samen met mede-finalist Stefano Keizers en presentator Tijl Beckand. Het drietal praatte onder andere over wat het programma nou tot zo'n groot succes maakt, gezien de goede kijkcijfers. "Het is een programma waarbij beroep wordt gedaan op creativiteit van mensen", vertelt Tijl. "En de kandidaten worden ook nog eens fysiek op de proef gesteld." 

Ook is het zo dat de kandidaten voor een vrij lange periode bezig met het programma. "Soms kreeg je pas twee weken na het inleveren van een foto pas de uitslag. Dan was ik er constant mee bezig", legt Bibi uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020

Nu Bibi het programma heeft gewonnen, verschijnen haar foto's binnenkort in National Geographic. Maar blijft Bibi nu doorgaan met fotograferen? "Het is hartstikke leuk. Ik vind dat iedereen het moet doen", vertelt ze. Maar toch zijn er twijfels. "Ik wil ook niet andere mensen in de weg lopen ermee, maar ik ga het zeker blijven doen."

Het hele fragment uit Beau zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!