Beeld © NPO

Emma Wortelboer door het oog van de naald in De Slimste Mens

23 december 2020 07:45

Emma Wortelboer (24) heeft ook haar zevende en voorlopig laatste aflevering in 'De Slimste Mens' overleefd. De presentatrice domineerde de afgelopen zes afleveringen door er maar liefst vijf te winnen. In de zevende show ging Emma echter door het oog van de naald.

"Het doet iets met me"

Voordat de kennisquiz begon vroeg presentator Philip Freriks nog aan Emma hoe ze de afgelopen afleveringen had doorgemaakt. "Buikpijn, zenuwen, heel veel zweet, honger, moe", reageerde Emma. "Ik vind het heel leuk, maar het doet iets met me. Ik lag 's avonds in bed en ik hoorde alleen maar nieuwe vragen."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ook politicus kan Emma Wortelboer niet verslaan in De Slimste Mens

Waar Emma de vorige afleveringen vaak glansrijk won, belandde ze nu in de finale. Haar tegenstander was Farid Azarkan. Uiteindelijk kroop Emma door het oog van de naald. Kijkers hadden vooral kritiek op de wijze waarop ze de finale speelde. 'Echt, wat suf gespeeld', zeiden meerdere kijkers.

Maar het overgrote deel van de kijkers is juist blij dat Emma tóch won. 'Wat is die Emma slim! Parate kennis, strategie, snelheid, ze heeft 't allemaal, top!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!