Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau deelt nieuws zwangerschap met volgers op Instagram

23 december 2020 10:22

Het zoontje van Xelly Cabau (32) wordt binnenkort een grote broer! Via Instagram laat de visagiste namelijk weten in verwachting te zijn.

"Juni 2021"

Xelly deelt het blijde nieuws bij een foto van zichzelf, haar verloofde Beer en zoontje Yono in matchende outfits. Terwijl ze wijst naar haar groeiende babybuik houdt haar kleine ventje trots foto's van de echo omhoog. 'Juni 2021', schrijft de mommy to be met heel veel hartjes en uitroeptekens bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau verrast volgers met rigoureuze knipbeurt

Xelly zou afgelopen juni eigenlijk het jawoord geven in Italië, maar corona gooide roet in het eten. De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren.

"Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau heeft hét geheim tegen de coronakilo's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!