Maan Beeld © ANP

Maan geprezen om lief gebaar wanneer gitarist de mist ingaat

23 december 2020 14:03

Tijdens het Knoop Gala van gisteravond ging het even mis voor gitarist Cheyenne (22). Ze zou de begeleiding verzorgen tijdens het nummer 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' van Maan (23), maar vergat even welke akkoorden ze ook alweer moest gebruiken. Niet getreurd, want de zangeres bood graag een helpende hand.

"Maan, je bent het zonnetje! Hier draait het om!"

HandicapNL deelt het fragment waarop het misgaat voor Cheyenne op Twitter. "Ben je het kwijt?" vraagt Maan aan haar gitarist. Vervolgens vraagt de zangeres of Cheyenne het zelf wil oplossen of iemand uit het orkest wil vragen om hulp. Peter Tiehuis van het Metropole Orkest spring in en zorgt ervoor dat de gitarist door kan spelen. De lieve reactie van Maan zorgt voor een hoop hartverwarmende reacties onder het filmpje. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Zangeres Maan laat zich uit over ex-vriendje en liefdesleven

'Erg mooi, ontroerend en samen staan we sterk', laat één iemand achter. 'Maan, je bent het zonnetje! Hier draait het om!' prijst een ander haar de hemel in. Ook de manier waarop de zangeres een helpende hand biedt wordt gewaardeerd door de kijkers. 'Geweldig hoe Maan die rust geeft wanneer de spanning even teveel is. Mooi', klinkt het. 'Het internet is vandaag gewonnen door Maan, die aardige meneer en die leuke gitarist', vat eentje het samen. 

Maan heeft veel geleerd van relatie met Tony Junior

01:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!