Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise onder vuur: 'Jullie weten niet hoe mijn hond is'

23 december 2020 16:14

Het was een gezellige dag voor Famke Louise (22) en haar puppy. De twee gingen lekker naar de hondensalon, genoten van een autoritje en waagden samen een dansje. Maar niet iedereen zag er de lol van in. De rapper ontving privéberichten dat haar gedrag niet normaal is. Daar wil Famke niets van horen en daarom slaat ze terug via Instagram Stories.

"Jullie weten niet hoe mijn hond is"

Famke krijgt 'kapot veel DM's' over hoe ze met haar viervoeter omgaat. Maar daar wil de rapper gelijk korte metten mee maken. "Ik ga met mijn hond om op een manier hoe ik dat wil", reageert ze fel in haar Instagram Stories. "Jullie weten niet hoe mijn hond is. Die laat alles toe." Volgens Famke houdt haar pup van 'aandacht' en vindt het beestje het leuk als Fam zo met hem omgaat. "Dat weet ik, want ik slaap met hem, ik zorg voor hem, ik ben elke dag met hem", voegt ze eraan toe. 

Famke Louise laat haar hondje zien
Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Famke Louise een van de kandidaten van 2020-roast

Hoewel ze de kritiek weerspreekt, begrijpt Famke wel waar het vandaan komt. "Ik snap dat het er raar uitziet voor de buitenwereld", legt ze uit. "Maar het is mijn hond en ik weet hoe ik met mijn hond kan omgaan. En als ik dacht dat ik niet zo met mijn hond kon omgaan, dan had ik dat niet gedaan. Dus even voor de duidelijkheid: het is mijn hond. Ik snap dat jullie zo denken, maar ik weet wat ik wel en niet kan doen."

Het is de tweede keer in korte tijd dat Famke onder vuur komt te liggen. De rapper was onlangs jarig en leek zich niet aan de coronamaatregelen te houden. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!