Beeld © ANP

Tino Martin over breuk met vriendin vorig jaar: 'Heb de boel verkloot'

23 december 2020 17:33

Hoewel er op dit moment geen ZiggoDome concert onder de aandacht gebracht hoeft te worden, stapt Tino Martin (36) in de auto bij Andy van der Meijde (41) om te praten over 2020. Als de oud-voetballer de zanger naar zijn vriendin vraagt, is Tino verrassend open. Zo sliep hij een paar dagen voor de opnames nog gewoon op de logeerkamer, omdat hij het weer te bont had gemaakt.

"Ik ben echt gek op haar"

In de zomer van 2019 barstte de bom tussen Tino en zijn Kimberly. De zanger maakte bekend dat de twee niet langer samen waren. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en blijkt in februari 2020 dat het koppel voor elkaar bestemd is. Aan RTL Boulevard bevestigt de zanger destijds dat hij het weer met Kimberly probeert. 

De coronacrisis krijgt het stel vooralsnog niet klein. Aan Andy vertelt Tino over de kink in de kabel die tot de breuk leidde en hoe het nu met hen gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Tino Martin weer helemaal gelukkig met zijn Kimberley

"Ik ben echt gek op haar", vertelt Tino trots in de auto. "Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang. Ik was alleen maar met mezelf bezig", biecht hij op. "Veel werken en in m'n vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen, maar om te feesten. Op een gegeven moment was de maat vol." Het leven van werken, feesten en slapen eiste zijn tol.

"Ik begrijp ook niet waarom ik het nu tegen jou zeg. Tegen de buitenwereld zeg je: het ging niet meer, want we kunnen onze agenda's niet op elkaar afstemmen. We hebben het allebei te druk met onze carrière, maar uiteindelijk was ik degene die de boel aan het verkloten was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin laat droom verstandelijk beperkte Nick uitkomen

Tino was destijds zo high van het leven en het succes dat hij behaalde, dat hij wilde feesten om iedere dag te vieren. "Alle optredens en leuke dingen die ik meemaakte, daar heb je zoveel jaar naar toegewerkt. Dat wilde ik elke dag vieren tot de zon opkwam."

Na een paar maanden alleen in zijn nieuwe woning - compleet door Kimberly ingericht - kwam Tino tot inkeer. "Toen wist ik: ik moet het goedmaken. Als het goedkomt, moet ik ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurt. Dan laat ik haar nooit meer gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!