Toon Mentink Beeld © ANP

Oud The Voice-kandidaat Toon Mentink (24) overleden

23 december 2020 17:51

Verdrietig nieuws over Toon Mentink. De oud-deelnemer van 'The voice of Holland' en 'The Next Boy/Girl Band' is op 24-jarige leeftijd overleden. De familie van de zanger delen het nieuws via social media.

"Het is een immens verlies, maar we weten dat hij nu rust heeft"

Toon is bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The voice of Holland in 2017. Eén jaar daarvoor won hij met zijn boyband 4U nog de competitie The Next Boy/Girl Band. De familie van de zanger deelt nu dat hij is overleden. 'We hebben vandaag het verschrikkelijke bericht gekregen dat onze lieve Toon niet meer onder ons is', laat zijn huidige band weten op Instagram. 'Het is een immens verlies, maar we weten dat hij nu rust heeft'. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

André Hazes gaat er met de winst vandoor in The Voice Senior

Het zusje van Toon laat ook van zich horen. 'Ik kan in geen woorden beschrijven hoe erg ik die leuke lach, stem en kookkunsten ga missen', vertelt Nadia. 'Dat je de rust en vrede mag vinden waar je zo naar verlangde'. Tim Douwsma kende Toon door het programma The Next Boy/Girl Band en deelt zijn medeleven. 'Ik wil de familie en al zijn vrienden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd (...) Laten we met zijn allen extra goed op elkaar letten'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Auditie The voice of Holland neemt bizarre wending

Bekijk hieronder Toons auditie voor The voice of Holland

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!