Beeld © Getty Images

'Khloé Kardashian verloofd met liefje Tristan Thompson'

24 december 2020 12:32

De kerstman lijkt al langs te zijn geweest bij Khloé Kardashian (36). Degene die verscholen zat in het rood-witte pak was naar verluidt haar vriend Tristan Thompson (29) en het cadeau dat hij bij zich had was een gigantische verlovingsring, meldt 'TMZ'.

Het lijkt er sterk op dat Khloé voor de tweede keer in het huwelijksbootje gaat stappen. De Keeping Up With The Kardashians-ster werd door TMZ gespot met een knoeperd van een diamant om haar linkerringvinger. Ze werd al banjerend door de sneeuw gefotografeerd met haar vriend Tristan en hun dochter True, maar alle aandacht ging naar de gigantische steen. Het stel zou alweer een tijdje bij elkaar zijn, maar heeft hun relatie nooit bevestigd. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Khloé Kardashian geeft kijkje in haar pas verkochte villa

Khloé en Tristan kregen naar het schijnt in 2016 een relatie. Een kleine twee jaar later raakte de realityster zwanger van haar eerste kindje. Vlak voor de geboorte van hun dochter True lekten er allerlei filmpjes uit van Tristan met andere vrouwen. Bovendien werd duidelijk dat hij vreemd was gegaan met de beste vriendin van Khloés zusje Kylie. Zowel Tristan als Kylies beste vriendin Jordyn ontkenden stellig dat het om meer dan een tongzoen ging. De actie lijkt inmiddels vergeven en vergeten.

Het zal niet de eerste keer worden dat Khloé het jawoord geeft. Ze zwoer al eerder eeuwige trouw aan haar ex-man Lamar Odom, maar het huwelijk hield geen stand.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!