Chantal in 'Married at First Sight' Beeld © RTL/Videoland

Chantal uit MAFS vertelt alles over haar nieuwe liefde

24 december 2020 15:24

'Married at First Sight' was geen succes voor Chantal, maar de blondine heeft eindelijk haar liefdesgeluk gevonden. De realityster vertelt aan 'Shownieuws' over haar nieuwe vent.

"Alles is leuk"

De liefde hangt in de lucht voor Chantal. De Married at First Sight-afgevaardigde heeft het geluk gevonden met 'een oude bekende', vertrouwt ze Shownieuws toe. De twee kennen elkaar al een hele tijd, 'maar toen was het een beetje hobbelig'. "Het kwam niet uit, het liep niet. Maar het was wel echt leuk", aldus Chantal. "Nu wel. Het is heel leuk, ik vind het heel leuk als hij bij mij is."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dubbel genieten: 2x per week nieuwe afleveringen MAFS

"Als we samenzijn is het ook echt heel leuk", benadrukt Chantal. Bovendien komt haar grote wens uit, want haar nieuwe vlam is volgens haar 'echt een man'. Zo doet hij allerlei klusjes voor haar. "Beetje dit doen, beetje dat doen."

Maar het belangrijkste is het volgende: "Hij héél leuk met m’n kinderen. Maar ja, die kennen hem natuurlijk ook al heel lang. Dat vind ik gewoon superbelangrijk. Alles is leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdeskoppels MAFS staan voor extra uitdaging in zesde seizoen

Hiervoor was het een tijdje stil in het liefdesleven van Chantal. Blik terug op haar zoektocht naar een relatie in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!