Jan Dulles Beeld © ANP

Jan Dulles over verlies dochter: de tranen zijn nog lang niet op

24 december 2020 22:34

Jan Dulles (45) heeft donderdagavond iedereen bedankt voor de vele steunberichten na het overlijden van zijn dochtertje Donna. De zanger deed dat door middel van een uitgebreid bericht op Instagram. De tranen zijn echter nog lang niet op, aldus de zanger.

"Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken"

'Bedankt voor jullie medeleven, jullie hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles', begint Jan zijn verhaal. Vervolgens schrijft hij dat de tijd heeft stilgestaan sinds de kleine Donna zaterdag plotseling overleed. 'Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken. Ik ga het binnenkort maar eens allemaal opschrijven, misschien dat dat helpt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jan Dulles krijgt steun van BN'ers: 'Woorden schieten tekort'

De 3JS-zanger schrijft dat Donna nog tot donderdagochtend in zijn armen heeft gelegen voordat hij en zijn partner Caroline afscheid hebben moeten nemen. 'De uitvaartdienst was echt prachtig', aldus Jan. 'Het heeft ons troost en kracht gegeven.'

Van de trieste ervaring heeft Jan echter wel veel geleerd. Zo heeft hij - ondanks dat ze Donna niet hebben kunnen redden - toch 'veel respect gekregen' voor 'politie en ambulancepersoneel, ziekenhuismensen, de uitvaartdienst en de huisartsen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dochter Jan Dulles plotseling overleden

Wel gaat de tijd verder, beseft Jan. 'De tranen zijn nog lang niet op. De pijn, vooral bij het bekijken van foto's als deze, is ondraaglijk.' Ook al zal kerstavond voor hem en Caroline 'nooit meer hetzelfde zijn', wenst Jan zijn volgers tot slot toch nog fijne dagen toe.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!