Tino Martin Beeld © ANP

Tino Martin vertelt over zijn sobere kerstviering

26 december 2020 08:52

Voor veel mensen wordt het een sobere kerst, maar Tino Martin (36) adviseert om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Samen met zijn vriendin en hond pakt hij, binnen de maatregelen, flink uit. "We nodigen niemand uit, maar we gaan heel goed eten, lekker drinken en genieten van het leven", vertelt hij aan het 'ANP'.

"Het nieuwe jaar belooft heel veel goeds"

Dat is dan ook precies wat hij anderen adviseert. "Het is even niet anders nu. Leuk is het niet, maar hoe erg is het allemaal echt dat we niemand mogen uitnodigen met kerst?" Samen met zijn vriendin Kimberley brengt hij zijn kerstdagen door. "Lekker samen met m'n vriendin. De hond is onze plus 1. Of samen met m'n hond en dan is mijn vriendin de plus 1", lacht hij. "Het is maar hoe je het bekijkt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin over breuk met vriendin vorig jaar: 'Heb de boel verkloot'

Natuurlijk mist ook Tino het optreden voor een groot publiek. "Iedereen wil weer werken. Buiten dat we vrijwel niets verdienen, mis ik m'n leven zoals het was." In het begin kon hij wel genieten van de rust in zijn leven en niets moeten, maar dat was al snel voorbij. "Toen begon ik het zingen te missen, de mensen, een doel in je leven hebben. Je verliest snel de motivatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin laat droom verstandelijk beperkte Nick uitkomen

Tino greep de kans aan om veel muziek te maken en de studio in te duiken. "Ik heb zulke mooie dingen klaar liggen, een aantal leuke samenwerkingen. Het nieuwe jaar belooft heel veel goeds", aldus de 36-jarige zanger. "We zijn even gereset en terug naar de basis, maar er ligt veel moois in het verschiet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!