André Hazes en zijn zoontje Beeld © ANP

André Hazes noemt zichzelf een 'hypocriete' vader

26 december 2020 13:43

Het was een dolle boel tijdens de 'Shownieuws'-kerstspecial over André Hazes (26). De zanger vertelde over zijn relatie met zijn aanstaande vrouw Monique Westenberg (43), hun huwelijksfeest én hoe het is om vader te zijn van een 4-jarige.

"Ik moet dan zo vreselijk lachen"

André en Monique werden vier jaar geleden voor het eerst ouders en sindsdien lacht de kleine man hen toe. Het drietal krijgt geen genoeg van elkaar, maar toch kan het stel hun zoontje soms achter het behang plakken. "De meest rare dingen doet hij", zegt André over zijn zoontje, die zijn kwajongensstreken afkijkt bij zijn vader. De zanger vindt het 'supergrappig', ook al mag hij dat 'als vader' niet grappig vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Ik had leegte in mijn hart door gemis André'

Ook noemt André een voorbeeld van de gekte in huis. "Ik hou dus heel eg van naakt door het huis lopen en dat ziet hij", verklaart de zanger. "En laatst stond hij om het hoekje helemaal naakt. Ik moet dan zo vreselijk lachen." Maar dat is wel 'hypocriet', vindt hij zelf. "Daarna roep ik dan: 'En nu naar boven. Dit vind ik niet leuk!' Terwijl ik daarna dan op de grond lig van het lachen." 

Wanneer André en Monique elkaar het jawoord gaan geven is nog niet bekend, maar de zanger weet al wel hoe hij zijn grote dag wil invullen. In de video hieronder vertelt hij over het aanstaande huwelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!