Beeld © ANP

Ron Brandsteder betrokken bij auto-ongeluk

27 december 2020 13:11

De schrik zit er goed in bij Ron Brandsteder. De 70-jarige radiopresentator werd afgelopen donderdag namelijk aangereden. Hoewel Ron zelf geen verwondingen heeft opgelopen, raakte zijn geliefde Bentley wel zwaar beschadigd.

"Maar ik denk dat mijn auto total-loss is"

Ron vertelde aan De Telegraaf hoe het ongeval kon gebeuren: "Een benevelde Poolse weggebruiker gebruikte mijn weghelft en dat gaf een flinke klap." Volgens de voormalige tv-presentator is 'de tegenpartij aangehouden.' De politie heeft aan de krant laten weten dat de tegenligger inderdaad onder invloed was van alcohol en eveneens ongedeerd is gebleven. Door de klap kwam de auto van de tegenligger in de berm terecht en bleef door een boompje nog net op het droge staan naast de sloot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ron Brandsteder heeft hoge verwachtingen van carrière zoon

"Maar ik denk dat mijn auto total-loss is", laat Ron aan RTL Boulevard weten. "Ik zong altijd 'Engelen bestaan niet', maar daar wil ik graag op terug komen. Ze bestaan zeker." Ron werd eerder dit jaar 70 jaar en deelde met RTL Boulevard dat hij nog één grote wens heeft. Hieronder zie je er alles over.

Ron Brandsteder heeft maar één grote wens voor 70ste verjaardag

03:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!