Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise heeft kerst doorgebracht met Love Island-ster

27 december 2020 15:49

Niemand mag met kerst alleen zijn, ook Famke Louise niet. De 22-jarige influencer lijkt een nogal hete Tweede Kerstdag te hebben gehad. Op haar Instagram is namelijk te zien dat zij en een Love Island-ster het wel heel gezellig avondje hebben gehad.

Famke deelt haar leven met haar miljoen volgers op Instagram en ook tijdens de kerstdagen krijgen we een inkijkje in haar privé-leven. Zo is te zien dat haar woning flink is versierd én dat ze bezoek heeft van Denzel, de winnaar van het eerste seizoen van Love Island.

Op de beelden in de stories is te zien hoe er onder meer een heuse jacuzzi midden in de kamer staat. Denzel deelt op zijn beurt ook een filmpje waarop diezelfde kamer te zien is én poseert met het hondje van Famke.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise onder vuur: 'Jullie weten niet hoe mijn hond is'

Het stel is niet alleen, maar hebben gezelschap collega influencer Vonneke Bonneke en haar vriend. Die roept in haar stories weer dat ze 'op dubbeldate zijn'. Eerder dit jaar werd bekend dat Denzel en Aleksandra, met wie hij het programma won, niet meer samen zijn. Ook Famke heeft haar relatie onlangs beëindigd.

Famke heeft een roerige tijd achter de rug en 'Sinterklaas' bezocht haar voor een goed gesprek. 

Famke Louise kan wel lachen om gebeurtenissen afgelopen tijd

02:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!