Jessie J Beeld © Getty Images

Jessie J opgenomen in ziekenhuis met mysterieuze aandoening

28 december 2020 13:46

Jessie J (32) heeft een vervelende kerst achter de rug. De zangeres onthult op Instagram dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis nadat ze 'volledig doof' werd aan één oor en moeite had met lopen.

"Het had allemaal veel erger kunnen zijn. Het is wat het is"

Het kerstweekend was niet zo vrolijk als Jessie J had geanticipeerd. De zangeres kon al niet bij haar familie zijn, aangezien zij in Californië woont en haar familie in Engeland. Maar het ging van kwaad tot erger toen ze opeens doof werd en niet meer kon lopen. 'Ik werd wakker en kon niets meer horen in m'n rechteroor en kon niet meer in een rechte lijn lopen', verklaart Jessie op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jessie J en Channing Tatum wéér uit elkaar

Jessie blijkt het Ménière-syndroom te hebben. 'Ik weet dat veel mensen dit hebben en velen hebben me al advies gegeven', vertelt ze. 'Ik heb vandaag voor het eerst kunnen zingen'. Het gaat om een ooraandoening, waardoor je duizelig kunt worden en het idee krijgt dat alles draait en lopen lastig wordt. Bovendien kun je er misselijk van worden en je evenwicht verliezen. 'Het had allemaal veel erger kunnen zijn. Het is wat het is', concludeert de zangeres. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie J: 'Alleen twee van mijn tanden zijn nep'

'Ik ben super dankbaar voor mijn gezondheid', sluit Jessie af. 'Gelukkig was ik er vroeg bij en kwamen ze er al snel achter wat het was. Ik heb nu de juiste medicijnen, dus ik voel me een heel stuk beter.' Verder hoopt ze dat iedereen elkaar 'wat extra liefde' geeft in deze periode. 'Denk deze week aan alles wat je wel hebt en niet aan wat je niet hebt.' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!