Beeld © YouTube: @monicageuze

Monica Geuze heeft knallende ruzie bij winkelcentrum

29 december 2020 12:04

Dat mensen soms een kort lontje kunnen hebben in alle drukte rond de feestdagen, dat weten we allemaal. Maar soms is dat lontje zó kort dat het uitloopt op een fikse ruzie. Monica Geuze kan erover meepraten. De 25-jarige influencer vertelt in haar nieuwste vlog dat zij het aan de stok kreeg met een man bij het winkelcentrum waar ze nog wat kerstinkopen ging doen.

"Wat een debiel"

Monica vertelt dat ze nog even naar de supermarkt moet voor een kleine kerstborrel, maar de kerstsfeer lijkt daarna ver te zoeken. "Oh my lord. De vlekken staan in mijn nek gewoon", begint ze. "Ik heb net zo'n knallende ruzie gehad met een of andere debiel bij het winkelcentrum. Ik kan hier zo kwaad om worden."

Monica legt uit dat de man in kwestie midden op straat stil staat en daardoor iedereen ophield. "Maar hij stond te wachten op een plek, maar dat wist ik niet. Hij stond met de knipperlichten aan, dus ik denk: hij laat zijn wijf pinnen en blijft zelf in de auto zitten. Iedereen moest er omheen rijden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze deelt details over inbraak tijdens vakantie

"Vervolgens komt er een plekje vrij en ik dacht, daar kan ik mooi staan", vervolgt Monica. "Die man begint ineens keihard te toeteren, maar ik wist niet dat hij aan het wachten was. Ik wil naar achteren om weer uit de parkeerplek te rijden, maar hij blijft als een fucking idioot keihard toeteren. Ik kan letterlijk geen kant op."

Monica stapt vervolgens zelf uit de auto om de man aan te spreken. "Ik stap die auto uit, echt kwaad. Allemaal mensen die erbij staan zeggen: 'Sla hem op z'n bek. Wat een debiel.' En dan zegt hij tegen mij dat ik rustig moet doen. Wat een idioot."

De hele vlog bekijk je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze openhartig over EMDR-therapie na trauma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!