Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Chantal Bles emotioneel door verjaardag dochter: 'Strijder'

29 december 2020 15:08

De dochter van Chantal Bles (37) en Robert Doornbos (39) mag vandaag 5 kaarsjes uitblazen. Dat is een emotioneel moment voor de ouders van Jada, omdat ze al veel te verduren heeft gekregen in haar jonge leven.

"Jada is een strijder en heeft in haar jonge jaren al te hard leren knokken"

Slingers, confetti en een hele hoop cadeautjes voor Jada, want de kleine meid is vandaag jarig! De kleuter wordt door haar ouders in het zonnetje gezet op Instagram. 'Wat zijn wij enorm trots op wie zij is geworden', laat Chantal weten. Het gezin heeft een lastige periode achter de rug. Op 2-jarige leeftijd werd er nierkanker met uitzaaiingen bij Jada geconstateerd en sinds begin vorig jaar is ze schoon verklaard. 'Jada is een strijder en heeft in haar jonge jaren al te hard leren knokken, maar wat is ons meisje er mooi uitgekomen', aldus Chantal.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Chantal Bles viert verjaardag van grote liefde Robert Doornbos

Chantal zet een hele rits lieve foto's van Jada op social media en prijst haar voor haar 'prachtige ziel'. 'Wat zijn wij dankbaar dat we haar verjaardag, haar leven mogen vieren!' schrijft ze verder over haar 'droom van een dochter'. Jada's vader Robert laat weten dat hij op de dag van haar geboorte 'op slag verliefd' was. 'Je hebt er hard voor moeten vechten en het resultaat is dat wij nog heel veel verjaardagen en mooie herinneringen gaan vieren in het leven!' gaat de oud-coureur verder. 'Papa is trots op jou, kleine strijder!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Robert Doornbos en Chantal Bles moest naar ziekenhuis

Gedurende de coronacrisis zijn Chantal en Robert een stuk vaker dan normaal thuis geweest. De twee genieten nu nóg meer van de tijd die ze met hun kroost kunnen doorbrengen, vertellen ze in de video hieronder. 

Chantal Bles en Robert Doornbos genieten van quality time kids

02:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!