Nicolette van Dam Beeld © ANP

Nicolette van Dam brengt ode aan postbodes: 'Kleine moeite'

29 december 2020 17:19

Nicolette van Dam (36) sluit haar jaar af met een liefdevolle daad. De actrice deelt in haar Instagram Stories dat ze haar postbode heeft verwend en vraagt anderen om in haar voetsporen te treden.

"Maak een praatje en als je iets kan missen, geef dan ook een fooitje aan jouw postbode"

'Even een shoutout naar alle postbodes!' schrijft Nicolette in haar Instagram Stories. De actrice vindt dat het hoog tijd is om de postmannen en -vrouwen in het zonnetje te zetten, omdat zij een vreemde en vooral drukke periode achter de rug hebben. Volgens haar hebben ze 'misschien dit jaar wel harder dan ooit gewerkt' met 'al die pakketjes' die bezorgd moesten worden, vooral rondom de feestdagen.

Nicolette van Dam applaudisseert voor haar postbode
Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Nicolette van Dam witheet nadat dochters met roze haar thuiskomen

Ook vermoedt Nicolette dat de Nederlandse postbodes 'door deze gekke tijd niet altijd onder al te fijne omstandigheden' hebben gewerkt. 'Onze vaste postbode geeft onze pakketjes altijd af met een lach en een gezellig praatje', laat ze weten. Daarom roept ze anderen op ook hun postbode te bedanken door een kleine gift te geven. 'Maak een praatje en als je iets kan missen, geef dan ook een fooitje aan jouw postbode. Kleine moeite, groot gebaar!'

Nicolette zal de laatste tijd veel felicitaties per post hebben ontvangen. De actrice en haar man Bas Smit zijn namelijk opnieuw 'ouders' geworden, maar dan van wel heel bijzondere kleintjes. Je ziet er in de video hieronder alles over.

Gezinsuitbreiding op komst voor Nicolette van Dam en Bas Smit

01:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!